Na českém internetu přibývají pochybné virtuální obchody, napojené na čínské obchodníky. Tuzemští zákazníci očekávají evropskou kvalitu, takže jsou šokovaní několikaměsíčními dodacími lhůtami a vadným zbožím, které nelze reklamovat. Další riziková nákupní galerie vyrostla na adrese Bonky.cz, recenze tentokrát připojila také Česká obchodní inspekce.

„Mám negativní zkušenosti. Objednané podprsenky mi přišly bezmála za 3 měsíce, navíc jsou malé. Velikost rozhodně neodpovídá tomu, co jsem zaplatila. Všechno jsem nafotila, ale provozovatel neuznal reklamaci, protože údajně není správně vyplněna!,“ píše paní Marie o internetovém obchodu Rivio.cz. „Taky jsem naletěla. Objednala jsem letní šaty, které dorazily teprve na podzim. Mají jiný materiál, střih i délku, zkrátka jsou hrozné. Varuji vás před nákupem,“ referuje paní Jana o e-shopu Balando.cz.

Obě odkazovaná „virtuální tržiště“ přitom mají totožné obchodní podmínky, respektive odkazují na stejnou českou a čínskou adresu, jako další „nákupní galerie“Bonky.cz. Recenze tedy berme jako varování, abychom byli obezřetní také zde.

Doprava trvá maximálně rok, kvalitu nečekejte

Oficiální provozovatel úřaduje v Číně, na adrese: Shanghai TingYou Trade Co. Ltd, Caobao Rd 1243-315, postcode: 200235, Shanghai, CN, TIN (Taxpayer Identification Number): 913101163423297705. Zároveň odkazuje na svého „českého zástupce”, respektive na následující kontakty: Finalty Target Media s.r.o., Rybná 716/24, PSČ: 110 00, Praha 1 – Staré Město, IČ: 09105468, e-mail: info@bonky.cz či info@vallerion.cz, tel: 792 545 428, jednatel: Kamil Gabriš.

Bonky.cz funguje jako spojovník mezi českým spotřebitelem a asijským dodavatelem, jehož totožnost neprozrazuje. Objednávky řeší „okamžitě”, a proto zákazník „nemá právo na odstoupení od smlouvy”. Distribuce trvá „až 365 dní”, protože občas nefunguje výrobní textilka. Český návod v balíku nenaleznete. Provozovatel ani jeho český zástupce „nenese odpovědnost” za jakost. Případnou reklamaci adresujte tajemnému dodavateli, který nepodléhá evropským regulacím, takže možná zneužije vaše kontakty a osobní údaje.

Bonky.cz – recenze českých zákazníků a inspektorů

„Nedoporučuji vám, abyste jim cokoli platili předem. Původně mi slibovali, že zboží dostanu do 5 dní, potom lhůtu prodloužili na 49 dní a nakonec jsem nedostala nic,“ varuje paní Marie. Další čtenářka sice zaplacené zboží dostala, ale nyní musí doplácet ještě clo. „Pozor na tyhle šmejdy,“ pokračuje Květa.

České obchodní inspekci (ČOI) chodí stížnosti na internetové stránky Bonky.cz, Mollio.cz a Juum.cz, které nabízejí oblečení a odkazují na stejnou čínskou firmu. Jde o dlouhé dodací lhůty, eventuálně nedodané zboží a obtížnou reklamaci. „Případný nákup na těchto internetových stránkách doporučujeme důkladně uvážit a před jeho provedením velmi podrobně zkontrolovat dodací lhůty, obchodní podmínky a identitu a důvěryhodnost externího prodávajícího,“ vzkazuje ČOI.

Zdroj úvodní ilustrační fotografie: pexels.com

312 KOMENTÁŘE

  1. Dobrý den. Objednávala jsem si od vás dětskou kombinézu – v říjnu. Dodnes jsem nedostala žádný balík.

  2. Jsou to podvodníci! Peníze převzali a vzápětí mi psali, abych zboží zaplatila znova. Žádná komunikace, jen automat.

  3. Udělala jsem hloupost a nepřečetla si před objednáním obchodní podmínky. Objednala jsem si zboží, zaplatila převodem z účtu a balíček přišel za 3 měsíce. To by bylo ještě v pořádku, nepřečtení OP je moje chyba. Ale můj balíček dorazil s doplatkem 200,-, protože to na celnici takhle proclili. Ve výsledku tedy zboží v hodnotě cca 300,- a zaplacené předem stálo 500,-.

  4. Objednala jsem z bonky.cz na začátku října 2021 po přečtení dodacích podmínek, že prý budou mít to mezinárodní číslo pro snadné proclení. Ani prd. Když mi po měsíci přišlo z pošty avízo, že mám vyplnit celní prohlášení, napsala jsem do bonky. Odpověď byla, ať si to celní prohlášení vyplním, že to je v pohodě, a kdybych něco musela platit, ať jim pošlu fakturu a oni mi to proplatí zpětně. Uběhl další měsíc a sleduju balíček, že stále trčí v Číně, ovšem prošel už přes asi pět dalších distribucí 😀 Houby 10-40 pracovních dní dodací lhůta… a to jsem si říkala, že dva měsíce do Vánoc budou stačit 🙂 Škoda, že tato recenze vyšla až po mé objednávce.

  5. Vždy pročítám recenze a obchodní podmínky. Nechápu, kde jsem tentokrát měla mozek. Tato chyba mě tedy stála necelé 2.000,- Kč a to doufám, že pokud zboží přece jen dorazí, nebudu doplácet clo. Do prkýnka, proč se s těmito šmejdy něco nedělá…?

  6. Nekontaktní, nereagují. Zaplatil jsem (blbec) zboží přes kartu předem. Počítám, že od těchhle šmejdů nic nedostanu. V žádném případě od nich nic nekupujte.

  7. Manžel si zaplatil mikinu za 700 Kč. Obratem mu přišlo, že platba proběhla, ale že si nechávají 40 dnů na zaslání. Tak mi bylo jasné, že je to v háji.

  8. Neobjednávat! Podvodníci! Zboží přijde po 2 měsících a mnoha urgencích, a ještě připlácíte cca 200 Kč za clo! Bohužel jsem původní nákupní cenu platila předem.

  9. Podvodní šmejdi vyberou prachy a nic. Nechápu, jak může někdo takový v České republice podnikat. Asi máme příliš mírný trestní zákoník.

  10. Mohu taktéž přidat vodu do mlýna. Taky jsme zaplatili a zboží nikde. Žádám vás, abyste mi napsali ohledně podaní hromadné žaloby. Díky.

  11. Bohužel jsem také uvěřila těmto šmejdům. Zboží ani po 4 měsících nepřišlo. Také jsem bohužel zaplatila předem. Chtěla bych tímto varovat ostatní, aby neudělali stejnou chybu jako já.

  12. Rovněž mně se stalo, že jsem (blbec) zaplatila. Potvrzení o zaplacení přišlo bleskurychle, a to v polovině listopadu. Po 14 dnech jsem se ptala, kde je zboží, tak mi odeslali obchodní podmínky a tam jsem si všimla, že se zboží vyrábí a posílá z Číny! Do toho dotazník z celnice v Praze. A tak bychom se měli domluvit a zažalovat tyhle šmejdy osobně. Já tímto přicházím o 1 400 korun.

  13. Ano, také se mi stalo, že jsem objednala již 29.9.2021, ale zboží do dneška nedorazilo. Neobjednávat, ráda se přidám k hromadné žalobě.

  14. I já naletěla, resp. dítě našlo v červnu na internetu drobnost, po které toužilo a chtělo ji za dobré vysvědčení. K reklamaci a odstoupení od smlouvy chtějí vyplnit formulář, který ale použít nelze, protože jejich web buď nejde vůbec, nebo mě tam nepustí zabezpečení mého serveru. Ráda se přidám k hromadné žalobě.

    • Dobrý deň , mám presne ten istý problém ! Dcera si tiž objednala na uvedenej stránke stránke no keĎ som sa chcela informovať o objednávke , stále dookola mi posielali mail o dobe doručenia 10-40 prac.dní . Je tomu už pol roka . Taktiež sa rada pridám k hromadnej žalobe

  15. Na šaty do tanečních čekáme od 7. září! Na dotaz, kdy dojdou, odepsali, že do 5 dní. Lžou, podvádí a okrádají lidi. Je naše chyba, že jsme naletěli. Nekupovat z Číny, nepodporovat šmejdy, raději šetřit planetu a koupit použité.

  16. Katastrofa – ani po 6 týdnech není zboží dodáno. Reakcí na reklamaci je pouze informace, že nejsou prodejci, pouze zprostředkovatelé prodeje.

  17. Katastrofa, zboží zaplacené předem a ještě mě 6x upomínali, že chtějí platbu znovu. Zboží nemám ani po 3 měsících a předpokládám, že nepřijde ani v budoucnu.

  18. Již nikdy více!!!
    Toto je odpověď na požadavek na zrušení smlouvy, dod. termín 10-40 dnů – po 65 dnech a urgencích stále nedodáno:
    Dobrý den,
    v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením objednávky, uvádíme, že Bonky.cz je provozovatel platformy “Marketplace”/online tržiště , tedy pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv prodejcem.
    Zboží je skladem u dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě.
    Děkujeme za pochopení.

  19. Bohuzial tiez som naletela. Neskoro precitala recenzie. Moja chyba. Davajte na nich pozor ludia. Vecer som spravila objednavku v maily od nich mi prislo uplne nieco ine. Ked som im okamzite napisala mail ze chcem zrusit objednavku odpisali mi ze oni uz posunuli peniaze dalej a nie je to mozne. Asi pracuju v noci ako skriatkovia. Verim ze im posluzia moje peniaze na vianocne darceky ore svoje deti. Nikdy viac!!!

  20. Další podvodný obchod!!! Tvářili se jako normální e.shop, uvedeno, že zboží mají skladem… nakonec jsem zjistila, že žárovka putuje z Číny a že za ní mám zaplatit clo!! Obchod nereaguje, odpovídá jen automaticky robot! Hnusný podvodníci!!!!

  21. Prosím ,neobjednavejte si zboží u společnosti Bonky.Zaplatila jsem zboží a nemám ani zboží a ani peníze.

  22. Opravdu zde nenakupujte. Zaplacené zboží 6.10. Slíbeno, že zboží přijde do 14 dní. Realita je, že po cca 70 dnech ještě ani nedošlo z Číny! Odstoupit od smlouvy nelze, reklamovat nelze, atd. Peníze v háji.

  23. Taky jsem naletela, od teď už budu vždy pročítat recenze dopředu než něco objednám.
    Doufám, že ty podvodníci budou brzy za toto svinstvo pykat

  24. Je mě s nich na blití a nepochopím,jak můzou mít stále stránky na internetu.Vůbec mě nenapadlo, se podívat na recenze až teď. No raděj se již nevyjadřuji.

  25. Také bych se ráda přidala k hromadné žalobě,aby to těm šmejdům neprošlo.Objednáno za 1200,- a nic nedorazilo.

  26. Absolútne neseriózny reseller. Tvária sa že majú tovar skladom ale pritom iba posúvajú tovar z číny.

    Trvanie úplná katastrofa (obj. september, doručenie polka decembra). pri dotaze príde odpoveď že 95% zákazníkov dostane tovar …. a predajca si vyhradzuje právo predĺžiť dodacie lehoty.

    No a ďalší gól – p. poštárka pýtala vyplatenie colného dlhu. Takže okrem ceny za tovar na ktorý čakáte mesiaci si ešte musíte doplatiť colný dlh.

    Samozrejme už následne nijaká komunikácia zo strany e-shopu

    NEODPORÚČAM TENTO E-SHOP, http://WWW.BONKY.SK !!!!!!!

  27. Horšie ako katastrofa,áno naša chyba,že sme neskoro prišli na to,že je to podvodnícka firma,ktorú dokonca už vraj v minulosti riešila na základe nespokojných zákazníkov obchodná inšpekcia,ako je možné,že takýto šmejdi sa zase dostali ku kormidlu a pokračujú v okrádaní zákazníkov.Podobne ako p.Jitka už neverím,že nejaký tovar dojde po 3 mesiacoch,vyhodené peniaze von oknom a poučenie že neplatiť vopred takýmto firmách a pred zaplatením skúsiť nájsť na internete informácie o danej firme a nespoliehať sa na ich zavádzajúce recenzie,ktoré píšu určite samy o sebe aby lahšie okrádali,neserioznosť maximálna aj ked vám dovolia vyplniť reklamačný formulár je to o ničom,podvod,na podvod pošlú vás na poštu hladať váš tovar….ktorý nikdy nikto neodoslal a ak dojde vyhodíte ho rovno do koša v takej bude kvalite.

  28. PODVODNÍCI JSOU TO! Zboží objednáno a zaplaceno v listopadu, dodnes nic a když jsem se na zboží dotázala, jejich odpověď přesně, jak je v článku výše, kopíruji z mailu: „dle zákona č. 634/1992 Sb., ustanovení § 5 odst. 2 písm. b) činí 60 dní. Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní“.
    Lidi buďte chytřejší a najděte si jiného prodejce.

  29. Také jsem si objednala 28.9. na Bonky. cz , recenze jsem četla, ale bohužel jen na té stránce. Od 25.10. čekám na zásilku, kterou mi avizovala celnice v Praze. Žádnou zásilku z Číny jsem si neobjednávala, tak jsem to řešila na poště a došlo na objednávku z Bonky.cz. Objednala jsem si bundu za 1200kč a rozhodně nehodlám platit dalších 1200kč za clo. Už více si objednávat na internetu nebudu!!! Je vidět, že stát ještě tyto zloděje podporuje.

  30. Zdravim vsechny podvedene. Tez jsem se nechal zblbnout krasnym webem a krasnymi obrazky. Po asi 60 dnech mi prislo zbozi, ale v jine kvalite, rozmeru a jeste tam cast chybela. Takze reklamace a do cca 2 ledna cekam na vyjadreni, ale nedavam si nadeji. Nejde mi ani o tech par stovek, ale o princip. A jediny recept na ty zmrdy je, dat jim do drzky. A kdyby daval nekdo do kupy hromadny trst. oznameni,nebo jel jim rozbit tlamu, rad se pripojim. Muj mail driver68f@gmail.com

  31. Vážený zákazníku,
    je nám to velice líto, že Vaše reklamace nebyla bohužel ze strany dodavatele uznána. V tomto případě se jedná o finální rozhodnutí ze strany prodejce a i přesto, že jsme dělali vše co bylo v našich silách tak nejsme schopni žádným způsobem ovlivnit rozhodnutí dodavatele.
    Vrácení platby tedy není v našich možnostech neboť naše nákupní galerie je pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv přímým prodejcem. Presne toto jsem cekal. Rad bych se pripojil k trestnimu oznameni. driver68f@gmail.com

  32. Ráda se přidám! Jsou to zloději. Od 2. října čekám na zboží. Stále vázne v Číně. Eshop už ani nekomunikuje. Odpovědi jsou patrně automat. Je vůbec možné, aby takoví zloději u nás mohli podnikat?

  33. I já jsem okraden, jsem blbec.
    Slíbily že mají zboží skladem a ihned odesílají ale nakonec se ukázalo že budu čekat až 1 rok.
    250 Kč už asi nevrátí.
    Jestli je na ně podána žaloba tak se připojím. Takhle by se obchodovat nemělo , v Německu by je smetly a finančák by je roztrhal.

  34. Zdravím také jsem naletěl čekám na trička od BONKY od 24.10 a je konec roku – kdyby náhodou někdy přišly tak asi trička vnukovy budou malé – ale není to jen v těch šmejdech
    je to také v našem právním sistému co jim umožní nějaká pokuta jim nevadí protože ji stejně
    nezaplatí na ně by platilo jen odnětí svobody ale to jim pro naše zákony nehrozí odnětí svobody je pro ty chudáky kteří ukradnou třeba 4 housky v tomto vyjímečném stavu
    PANE OMBUCMANE STANISLAVE KŘEČKU -zamyslete se nad tím nenechte těm šmejdům volnou ruku !! M. Pivoňka

  35. Pane redaktore nevím proč jste vymazali moji námitku na firmu BONKY a na problém v naši společnosti – myslel jsem že cenzura
    je z dob dávno minulých a že v dnešní době mám svobodu slova – nikoho jsem neurazil a mám právo říci svůj názor – zároveň jsem oslovil kancelář ombucmana Stanislava Křečka a skopíroval jsem jim to co jsem dnes napsal do recenzí f. BONKY – Prosím o vysvětlení – děkuji Miloš Pivoňka

  36. Podávám stížnost na Vás k obchodní ČOI. Moje vina, že jsem si předem nepřečetla recenze na Vás. Jste nespolehlivý a hlavně okrádáte lidi. Okamžitě mi vraťte peníze zpět na účet.

  37. Jsou to lajdáci, zboží od října nedorazilo, komunikace se stále opakuje tz že zboží doručují v 95% do 14dní. Bla bla zrušit objednávku nelze až zboží dorazí. Takže výběrčí peněz za objenávky a nic víc.

  38. Nikdy více!!!
    Přítel objednával teplákovou soupravu a tričko pro syna. Balíček došel, ale teplákovka neodpovídá velikostně a v balíčku chybí tričko. Jednatel této okradačské firmy je nedostupný, takže vyhozené peníze!!!Přítel se poučil a z BONKY už NEOBJEDNÁ „ani ponožku“ !!!!

  39. též jsem naletěli ale chtělo by to podat hromadné tr.oznámení a klině to dám i do TV ať jim to na dále neprochází

  40. Katastrofa… objednávku,ak neuhradíte do sekundy…su vam schopný odosielat pripomienky každý moment…vysledok dodanie tovaru,z Číny,po troch mesiacoch ,nesúhlasí veľkosť, a kvalita uplne prepadak…bez visaciek a popisu materialu,a tiež bez popisu ako material udržiavať

  41. Bonky?? Už nikdy!!!!!!! Je to černá díra.NEDOSTANETE ani zboží ani peníze!!!!!! Jsou to ŠMEJDI a nemyslete si nikdo, že jim to dělá problém. ani náhodou. Už nikdy víc s takovými šmejdy!!!!? Předávám na ČOI.

  42. Rovnako som naletel tymto podvodnikom
    Lenze ja to len tak nenecham. Zajtra podav trestne oznamenie v čr. Prida sa niekto?

  43. Mam stejný problém už dva měsíce čekám ze mi dorazí vánoční dárek nechápu ze s tím nikdo nic nedělá už se bojím cokoliv koupit na netu

  44. Tak i ja jsem naletela. Dosud cekam na dodani zbozi. Je objednano dva mesice. Po 40 pracovnich dnech jsem se ozvala a nic. Odstoupit nemuzete. Penize Vam nevrati. Mam pry cekat az 365 dni, potom snad zbozi dojde. Resi je pry I ČOI. Copak nekdo nemuze zasahnout a takovym smejdum podnikani zakazat.

  45. Katastrofa,zaplatila jsem převodem a pořád mi posílají že musím zaplatit objednávku…..peníze mi nevrátí a zboží taky nedostanu. Podvod hrůza neobjednavat!!!! Už nikdy víc neobjednám.

  46. Bohužel i já jsem naletěla, zboží objednané na konci října, doteď 7.1.2022 balíček nikde… Na emaily reagují pouze automatizovanou odpovědí, že lhůta dodání se může prodloužit… Kde se můžu přidat k hromadné žalobě?
    Děkuji Hospodářová

  47. Dobrý den, má útrata za zboží v této firmě není naštěstí velká, také se však připojuji k hromadné žalobě. Na dodání svého zboží čekám sice jen 11. pracovní den, po přečtení všech komentářů však už vím, že jsem neudělala dobrý obchod. Také lituji, že jsem si předem o této firmě nezjistila více informací. Nechť je to pro všechny z nás poučení do příště.

  48. Dobrý den. Poprvé v životě jsem něco zaplatila předem a to u Firmy Bonky. A naposledy. Už v říjnu jsem s předstihem pro partnera objednala oblečení v hodnotě 6700 Kč a do dnešního dne nemám nic!! Na e-maily reagují stejně jako u výše uvedených komentářů a na okamžitou stornovaci nereagují a posílají je e-mail se stejnou písničkou, že objednávka ke má cestě. Už je tři měsíce a stále nic. Market. Pokud někdo bude podávat trestní oznámení rada se prodám popřípadě sama ho v únoru půjdu podávat. Tel na mě 605972815

  49. Zdravím bohužel taky jsem naletěla na bonky. cz už nikdy objednávat nebudu dlouhé dodací lhůty a jak čtu recenze (bohužel pozdě) ani po 40 ani po 365 dnech nic nedostanete. Jsou to zlodeji Oberou vás akorát o prachy. Příště už nebudu tak blbá a budu číst recenze a nebo nejlépe NEOBEDNAVAT z Číny jsou to všechno zmetci

  50. Majitel je podvodnik a zaslouzi pres pusu a to hodne a k tomu jeste do vezeni.Neskutecne okrada lidi ktery oblbne.Ze se neboji o svuj zivot kdyz takto lidi okrada.On si ale uziva spokojeneho zivota a dal potrebuje penize od zakazniku
    Co dela nase kontrola,kdyz maji takovych pozkozenych lidi.

  51. já na zboží čekám již od dubna loňského roku, šlo sice o zboží za 350 Kč, ale proč se nechat okrádat. Pokud bude možná společná žaloba šla bych do toho. Obchod se mnou nekomunikuje, v podstatě se tam nedá dovolat ani poslat mail.

  52. Zdravím i já jsem téhle firmě naletěla. Mají šibalsky udělané obchodní podmínky. Objednala jsem termoobal na kojeneckou láhev, který se dá dát do USB. Objednávku jsem vytvořila 29.10.2021 nyní máme 13.1.2022 a zboží stále nikde. Dodací lhůta prý 10-40 dní ojediněle se může protáhnout na 365. To už mi pak termoobal bude tzv. k ničemu. Absolutně nedoporučuji.

  53. Dobrý den,
    v listopadu 2021 mne zlákalo zboží na http://www.bonky.cz. Bohužel jsem si nevyhledala recenze, zboží objednala. Do 2 týdnů mi přišla zpráva České pošty s odkazem na složitý formulář ohledně celního řízení, formulář jsem vyplnila a pak nic. Česká pošta naprosto nekomunikuje, nevím zda zboží dorazilo, zda mám něco zaplatit, ale podle všeho zboží nedorazilo a neděje se nic…Od Bonky mi došla odpověď, že nejsou prodejci, pouze zprostředkovatelé a že zboží může dorazit do 365 dnů (zatímco na vrácení prý máte 100 dní)…Neexistuje v naší republice orgán, který by takto podvodnému jednání zabránil? Takže čekám už 2 měsíce….

  54. Šmejdi a zloději. Po půl roce čekání dodali zboží, ale úplně plně jiné, než jsme objednali. Reklamaci – vrácení zboží nepřijali s tím, že v případě Bonky.cz se jedná o „nákupní galerii, která je pouze zprostředkovatelem zahraničního obchodu, nikoliv přímým prodejcem“.

  55. Bohuzel se nám stalo to same, objednané zboží nikde! Jeste mi přišel e-mail, ze budeme platit CLO. Což jsme predtim absolutne nevedeli. Zboží je zaplacene. Psala jsem e-mail, ale bylo mi odpovezeno, ze na dodání maji rok! Nechapu, ze jim to nezavrou a maji plné právo toto provozovat a kort, kdyz tady čtu tolik stížnosti…. 🙁 smutne!

  56. I já naletěl, syn si našel věci které se mu líbí a nepřečetl jsem si podmínky po třech měsících nemám věci ani pěníze čekat až 365 dní. Jsou to zloději nic víc nedoporučuji tento eschop.

  57. neseriozna firma,podvodníci,ktorý vám kážu vypísať reklamačný formulár dookola a tvrdia,že su len sprostredkovatelia,ktorí za nič nezodpovedajú a ešte majú tú drzosť osočovať poštu,že balík bude tam,Dávno sa tým mala zaujímať obchodná inšpekcia a takáto firma mala zmiznúť z internetu aby okrádala ľudí a tvárila sa seriozne na trhu,kedže už v minulosti bola riešená.

  58. proto již několik roků nakupuji na Aliexpressu a to si ještě vybírám obchody a nemám žádné problémy jak s kvalitou tak s velikostí či dodávkou mám své oblíbené obchodníky a u nich nakupuji v současnosti se dokonce zrychlily dodávky pod 1 měsíc

  59. Objednal jsem zboží, zaplatil a zboží samozřejmě neobdržel. Nedoporučuji tento obchod. Má hloupost, že jsem zaplatil předem.

  60. Taky jsem doplatila na svou blbost..od začátku října čekám na jezdecké kalhoty…přestali komunikovat,jejich poslední email byl,že na dodání mají 365 dní..to mě rozsekalo!!
    Klidně se přidám k hromadné žalobě,i když své peníze nedostanu ,bude to aspoň varování.v dnešní době,aby se člověk opravdu bál!!!

  61. Bonky, objednané a zaplacené zboží nemám ani po 3 měsících a asi už nebude. Připojila bych se k hromadné žalobě.

    • Dobrý den,
      Přišlo Vám zboží?
      Já čekám od 16.02.
      Odpověď Bonky na požadavek vrácení částky je ve smyslu, že jsme objednávkou souhlasila s obchodními podmínkami.
      Také bych se přidala k žalobě.
      Jitka Špillerová

  62. Šmějdi zlodějský! já čekám od 14.11.2021 a nic nemám, ani Lego ani peníze, ČOI uvedla, ať počkám, že dorazí, ano možná za rok možná nic!!! Pozor mají hodně webových stránek bonky, ale pod jinou doménou, ale po rozkliknutí jste jak na stránkách bonky.
    Nic nenakupovat!!!

  63. Také jsem naletěla! Je to již měsíc od objednání zboží v hodnotě 500 Kč a kde nic tu nic. Jsou to šmejdi, zdánlivě český eshop i české číslo účtu a zatím zamaskovaní čínští obchodníci. Mají zde nějakou kancelář, která odpovídá na emaily česky, dozvite se, že budete ještě platit clo?!!

  64. Katastrofa,zboží přišlo po 50dnech,neplaťte předem,nic si neobjednavejte,zaplaceno 500kc,potom chtěli ještě 249kc! trochu drahé triko z Číny!!!

  65. Co je BONKY?
    Dobrý den. Objednávka vázne. Peníze jste obdrželi, ale dosud zboží nebylo odesláno, pokud nebude odesláno do příštího dne, nahlásím tuto záležítost obchodní insdpekci.

    Vážený zákazníku,
    Váš balíček je na cestě, jelikož však spolupracujeme s několika zahraničními dodavateli, činí doba dodání 5 až 40 pracovních dní od předání objednávky dodavateli. Nejzazší termín plnění (doručení zásilky ode dne odeslání) dle zákona č. 634/1992 Sb., ustanovení § 5 odst. 2 písm. b) činí 60 dní.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě.
    Při dodání zásilky by Vás měl kontaktovat kurýr České pošty na telefonní číslo uvedené v objednávce. Pokud by Vás nezastihl, ukládá zboží na poštu a v poštovní schránce by měl nechat upozornění o vyzvednutí zásilky.
    Děkujeme za pochopení.

    Odpověď:
    Využívám svého práva dle O.z. č. 89/2012 sb. a odstupuji od smlouvy.

    Vážený zákazníku,
    za Vaši zásilku jsme již zaplatili dodavateli.
    Potvrzením objednávky jste souhlasil/a s tím, že po jejím uhrazení již zrušit nejde.
    ( Zákazník tedy souhlasí s tím, že pokud si objednávkou není jistý, tak se zaplacením objednávky vyčká do chvíle než si ověří, že danou objednávku opravdu chce uskutečnit)
    Vzhledem ke konceptu naší platformy je objednávka, která byla uhrazena okamžitě odeslána dodavateli, který jí potvrdí a začne ihned pracovat na jejím odeslání. Pokud by to tak nebylo, mohli bychom Vám vrátit peníze na účet.
    V tomto případě to bohužel není možné, moc nás to mrzí.
    Zásilka Vám dorazí ve stanovené lhůtě, tak jak
    jste si objednal/a a souhlasil/a s obchodními podmínkami.
    Děkujeme za pochopení.
    S pozdravem podpora Bonky
    Hezký zbytek dne,
    s pozdravem zákaznická podpora Bonky.cz.

    Dobrý den, Vážený zákazníku,
    omlouváme se, ale v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením a odesláním objednávky, uvádíme, že Bonky.cz je zprostředkovatelem platformy “Marketplace”/online tržiště pro český trh, nikoliv prodejcem.
    Doba na odeslání objednávky činí standardně 3-25 pracovních dní. V 99% případů se objednávka zasílá zákazníkovi ze skladu prodejce do 3 dní. Od této doby následně plyne dodací lhůta zboží.
    Zboží je skladem u zahraničního dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky – doprava a platba).
    Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne,
    s pozdravem zákaznická podpora Bonky.cz.

    Odpověď:
    V tom případě klamete spotřebitele a měli byste změnit údaj, kde je psáno, že zboží je dostupné a odesíláte každý den, avšak s chybějící poznámkou, že objednané zboží není v ČR.

  66. Bonky jsem bohužel také naletěla, jsou to opravdu podvodníci, kteří vám v odpovědi na emaily pouze kopírují části jejich obchodních podmínek a fakticky vám na nic konkrétně neodpoví. Snad je to jednou samo doběhne tyhle nechutné podvodníky!

  67. Objednala jsem si v prosinci zboží. Zaplatila předem. Bylo to detske kresilko. Přišel mi potah na kresilko , no spíš hadr . Hruza. Už nikdy víc na tomto internetovém obchodu.

  68. Jsem další zklamaná a naštvaná zákaznice firmy Bonky. V listopadu
    2021 zboží objednané.zaplacene a doposud nedodane. Zjistila jsem.ze chtějí zaplatit ještě clo. Do dnešního dne nemám peníze ani zboží. Jsou to šmejdi!!!! POZOR!

  69. Na bonky netreba nic objednávat.Je to jeden nesériozny obchod.Nekvalitný tovar za drahé peníze.Dodání v nedohlednu.Jsou to podvodníci.Objednat – už nikdy víc.

  70. Dodací lhůta- věčnost, šaty za 600- umělý nenositelny materiál jakési podivné velikosti, dcera je chtěla do tanečních- ani náhodou, žádné dodací lhůty, neodpovídající fotce, v žádném případě neobjednávejte, jsou to podvodníci, nemáte ani kam zavolat, stačí zkontrolovat kontakty,hloupě jsem naletěla☹️

  71. Prostě Bonky je ktastrofa, viz. jejich vyjáfření:

    Dobrý den, Vážený zákazníku,

    omlouváme se, ale v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením a odesláním objednávky, uvádíme, že Bonky.cz je zprostředkovatelem platformy “Marketplace”/online tržiště pro český trh, nikoliv prodejcem.

    Doba na odeslání objednávky činí standardně 3-25 pracovních dní. V 99% případů se objednávka zasílá zákazníkovi ze skladu prodejce do 3 dní. Od této doby následně plyne dodací lhůta zboží.

    Zboží je skladem u zahraničního dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky – doprava a platba).
    Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne,
    s pozdravem zákaznická podpora Bonky.cz.

  72. Nic horšího jsem nezažila. Objednala jsem v září vnučce šaty jako dárek k vánocům. Nemám šaty, ani peníze.
    Komunikace nefunguje, zásilka se nedá vysledovat.
    V žádném případě nedoporučuji tuto rádoby firmu.

  73. Také čekám od začátku listopadu. Vkládám odpověď od Bonky
    Dobrý den, Vážený zákazníku,
    omlouváme se, ale v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením a odesláním objednávky, uvádíme, že Bonky.cz je zprostředkovatelem platformy “Marketplace”/online tržiště pro český trh, nikoliv prodejcem.
    Doba na odeslání objednávky činí standardně 3-25 pracovních dní. V 99% případů se objednávka zasílá zákazníkovi ze skladu prodejce do 3 dní. Od této doby následně plyne dodací lhůta zboží.
    Zboží je skladem u zahraničního dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky – doprava a platba).
    Děkujeme za pochopení.
    Hezký zbytek dne,
    s pozdravem zákaznická podpora Bonky.cz.

  74. Také jsem bohužel naletěla.. Když jsme zboží ten den stornovala a zažádala o vrácení peněz, tak jsem dostala odpověď, že peníze dostanu zpět, ale bohužel žádné peníze jsem zpět nedostala

  75. 17. listopadu 21 jsem objednala trenky u fy Bonky. 10 ks. Dodnes, tj. 24.12.022, ani vidu ani slechu. Bohužel jsem si nevšimla, že to objednávají z Číny, zaplatila jsem a teď koukám jak puk. Drze mi napsali, že to trvá 365 dní. To jsem si je mohla ušít sama. Částka 1250 korun, co jsem zaplatila, se rovná jedné desetině mé penze. Že se nestydí. Budete někdo podávat žalobu? Tak se připojuji. Nebo mám dojít na Policii?

  76. Dobrý den, bohužel mám podobnou zkušenost, 23.11.21 jsem objednala synovi mikinu, do dneška (24.1.22) nedorazila. Dnes poslán 2 mail s dotazem na objednávku. (na první psali že čekají na dodavatele či co), bohužel jsem pro objednání přehlédla že to je Čína a zaplatila předem.. Noo s Kč se už pomalu loučím
    Zlatý wisch, přišlo vše celém brzo, s reklamací nemají problém…

  77. I já se ráda připojím k hromadné žalobě.Jsou to jenom zase další šmejdi.Mám u nich objednané zboží, které mělo být původně k Vánocům.Nepředpokládám,že zboží dojde ani k příštím Vánocům.

  78. Koupila jsem si kabat 16.11.21 a do dnes jsem nic nedostala kabat mě stal 1500 Kč a myslím si , že je to podvod a že už ani nedostanu nic . Když jsem jim psala tak mi odpověděli že je balík na cestě a ldyz ksem jim psala asi po páté tak už ani neodpověděli…pozor na Bonky

  79. Naše rodina těmto šmejdům také naletěla. Chcete s tím někdo něco dělat? Česká obchodní inspekce atd…?

  80. Zboží mám objednané a zaplacené od září dodnes se mi nikdo neozval. I přesto že jen už psala. Zkouška jsem i volat ale číslo je nedostupné. Jsou z další podvodníci. Chtějí jen vylákat peníze z lidí. Pozor na ně

  81. NEDOPORUČUJI. Dne 15.2. 2021 objednávka naštěstí jen za 400,- . Dodnes nic … zboží může dorazit za 365 dní ??!!?? Tak to už zde NIKDY NIC NEOBJEDNÁM a pokud zboží přeci jen někdy dorazí…. tak to bude překvapení

  82. Jsem na tom stejně, též jsem si nevšimla, že zboží jen zprostředkovávají, od 5.12.21 čekám na rukavičky pro vnučku, tváří se jako český obchod, ale jsou to šmejdi největšího kalibru. A když náhodou zboží dojde, budete ještě platit clo.

    • Máte pravdu taky jsem si toho nevšimla zboží bohužel dopředu zaplatila.Albumy Pokémonů pro děti 23.1.a zatim mi nic nepřišlo ani odezva.

    • Máte 100% pravdu . Nechápu proč toto někdo nekontroluje a neudělá v podvodných nabídkách pořádek

  83. Nejvetsi kreteni na svete pozavirat je ubozaky. Clovek ceka 3 mesice na zbozi a nakonec prijde neco jineho. Kdyby clovek nakoupil za 100,-ale za 1000,-a kus plastu a jeste neco jineho chce se mi blejt dementi

  84. Hladala som pre svoju 3 ročnú vnučku zateplené legíny , našla som cez bonky .sk .Objednávku som odoslala 4.11.2021 . Aby som ušetrila na poštovnom,som objednala aj pre seba . Cena za detské 15 eur a moje 17 eur + pooštovné 36 eur . Pre mna ,ako dôchodkynu dost drahé , ale bude to vianočný darček , tak som to vyplatila . Pred vianocami som im písala , odpoved , 40 dní. Konečne som sa dočkala , v schránke som našla 26.1.2022 lístok na prevzatie balíčka . Na pošte som musela doplatiť 2 eura a potom mi balík odovzdali . Prekvapenie !!!! V balíku boli len legíny, akože pre mna o 2 čísla menšie . Je to jedna podvodnícka , špinavá firma . Poradte.!!! Rada by som sa spojila s ludmi , ktorý majú tiež s nimi takúto skúsenosť . Chcela by som na ních podať trestné oznámenie . Myslím , že na takých iné nepomôže .

  85. Bohuzel jsem v rijnu 2021 take objednala Elza saty dceri cca 500kc a to same. To jsdm zvedava, zda dojdou a kolik doplatim. Poradi pripadne nekdo jak na ne? Pokud to ovsem jde. Dekuju

  86. Bonky už nikdy! Na objednávku čekáme víc než 52 dnů, reklamovala jsem hned po 11 dnech, poslali mi adresu na čínského dodavatele, ať se zeptám tam 🙁

  87. Na objednávku čekám od půlky listopadu 2021.

    Komunikaci s Bonky.cz hodnotím velmi negativně.

    Jsem zvědavá, zda zboží vůbec někdy dorazí, rozhodně nikomu nedoporučuji.

  88. Prosí vás, nikto nenakupujte od firmy BONKY, je to veľmi neseriózna firma ktorá predáva predražený tovar a pritom žiadajú platbu vopred. Platbu som poslal, ale pomýlil som si VS. Preto som žiadal poslať peniaze spät na môj účet. Teraz odo mňa žiadajú všelijaké potvrdenia od banky že im platbu poslala. Oni sú nie schopní vyhľadať si č.účtu, VS a výšku platby ktorú už majú na svojom účte. Robia všetko preto aby im peniaze ostali na účte a nemuseli nič vracať. O tom že je to pochybná firma svedčí aj to, že nemajú uvedené tel.č. a žiadajú platbu vopred čo je rarita..

  89. Jedna velká hrůza po 3 měsících ve stanovené lhůtě mi balíček nedorazil, když jsem chtěla peníze zpět jen se vymlouvají. Od nich nic nebrat. Jsou to podvodníci. Velice píšou na stránkách jak peníze vrátí a nakonec nic. Tento obchod by měli zrušit nadobro.

  90. Proboha, co dělá, či nedělá ČOI. Je jich tam jako much! Bonky.cz jsou typičtí šmejdi a reakce by měla být okamžitá. Vždyť ČOI je placená z daní všech.

  91. Nedoporučuji….půl roku cekam na zboží a nic do ted nemám, komunikace nula,a kdyz, tak samé bláboly…doufam, ze budou potrestáni, karma je zdarma….

  92. Tato nákupní galerie okradla a dále deně beztrestně okrádá tisíce zákazníků o peníze v řádech milionů korun. Co je horší, že ČOI a podobné orgány, evidují stovky stížností a jsou placeny z našich daní, jen nečinně přihlíží a tvrdí, že nemohou nic dělat. Jsem opravdu rád, že královsky platíme zástup těchto úžedníků.

  93. Také jsem nalétla, doufám ,že ponaučení neplatit předem dodržím:), je to byznys pro šmejdy, kterým se nic nestane, snad je karma dožene!
    zde zaslanaá odpověď
    Dobrý den, Vážený zákazníku,

    omlouváme se, ale v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením a odesláním objednávky, uvádíme, že Bonky.cz je zprostředkovatelem platformy “Marketplace”/online tržiště pro český trh, nikoliv prodejcem.

    Doba na odeslání objednávky činí standardně 3-25 pracovních dní. V 99% případů se objednávka zasílá zákazníkovi ze skladu prodejce do 3 dní. Od této doby následně plyne dodací lhůta zboží.

    Zboží je skladem u zahraničního dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky – doprava a platba).

  94. Bohužel jsem též naletěla . Objednané a zaplacené zboží neobdrzela. Na maily odpovídají jak papoušci pořád to samé . Všechny zákazníky varuji před touto společností. Je smutné že v dnešní době se stále najde někdo kdo se obohacuje na nevědomosti nebo chybě druhých .

  95. Objednala jsem si na bonky létajícího draka. Doručení trvalo 4 měsíce. Kvalita velmi špatná chybí i příslušenství.
    Nedoporučuji

  96. Ano máte pravdu jsou to hajzli první třídy objednal jsem si boty prý mi můžou přijít až za rok objednal jsem si batoh nevšiml jsem si toho že jsou to bonky že prý tam žádná platba nepřišla psal jsem jím 100 mailu a já nevím co ještě A domluva vůbec žádná prostě nereagují co to zmrdi nejhrubšího kalibru varuji každého aby jsi tam něco objednával a nedej Bože platil něco dopředu půjdu na policii ČR snad s tím něco udělal ale nevím

  97. Objednala jsem si v lednu žlutou zimní vestu. Jako blbec jsem ji zaplatila. Podle recenzí a informací okolo vaší firmy,ji asi nikdy neuvidím a už vůbec prachy! Jsem z toho znechucená,jak může někdo takhle oblbovat a okrádat slušné lidi? S pozdravem Havlíčková (čekatelka na vestu,kterou jsem si vysílá☹️☹️)

  98. Musím se připojit k nespokojeným a možná i podvedeným zákazníkům . U “ Bonky“ jsme si objednal 21.11.2021 dvě objednávky. Jedna objednávky byla doručena 7.2.2022 – velmi špatná kvalita, poškozený obal…..
    Druhá objednávka zatím doručena nebyla. Požadoval jsme od „Bonky“ sledovací číslo. Tuto informaci jsme k 8.2.2022 ve 13.10 hodin zatím neobdržel.
    Jak se k uvedeným praktikám chová stát, který povoluje obchodní činnost například obdobným subjektům? Neměl by stát konat a nedovolit tyto nekorektní obchodní praktiky?

  99. Jsou to podvodníci po třech měsících přišla bunda vel.2xl místo s a úplně jina než byla na obrázku nenositelná

  100. Také jsem si nevšiml, že zprostředkovávají zboží. Sám nakupuji na Aliexpressu a vím, že takové problémy tam nejsou. Zajímalo by mě zda to někomu došlo, můj se nejspíš ztratil v Bělorusku.

  101. …no já žasnu… tak koukám že se moje podezření potvrdilo… Kurnik to snad si mám jako prověřovat každou firmu? Ty stránky se totiž zdají důvěryhodné, mají i recenze šmejdi …
    Proč je ČOI nesmaže z netu ? Jak je toto možné!!!!
    Tolik lidí naletělo (včetně mě), ČOI o tom ví a přesto e-shop funguje dál??? No to je do nebe volající!
    Člověk někde napíše blbě větu a už mu ouřadové volají a tohle jen tak projde… Tak to jsem teda dost nas…á

  102. 21.12 objednáno a po dvou mesicich urgovani jen odkaz na obchodní podmínky kde mají 365 dni…fuj!tohle ma byt důvěryhodný e-shop?to jsou podvodníci největšího kalibru e-shop na oko ze plno spokojených zákazníků a vsichni okradeni…jeste ze sem mela objednávku jen za 200.t
    Taky bych je nechala zavřít minimalne zakázat činnost obchodu,zloději
    Hromadná žaloba by byla dobra 🙂 az sečtou ty částky které drží rok od lidi

  103. POZOR na online obchod Bonky!!!!!!!! Zboží neobdržíme a peníze také ne!!!!!!. Jsou to ŠMEJDI nejvyššího kalibru. Pokud je nechcete sponzorovat, NIKDY u nich nic neobjednávejte!!!!!

  104. Pozor!!! Nedoporučuji vám!!! Je to podvodníci !! Zaplatila jsem předem. Zboží jsem dostala až za 3 měsíce i necelý set (půlka pyžamu), katastrofa. Kvalita nejnižší – bez komentářů. Reklamace samozřejmě mně byla zamítnuta (nejspíš protože jsem na rozdíl od jiných kupujících alespoň dostala “půlku pyžamu”)… svině, dětské zboží poslat jen půlku…
    Pozor Pozor je to podvodníci ! Natalia

  105. Tak po přečtení komentářů mě alespoň potěšilo, že nejsem bl.á sama. Pravnouček narozeniny 31.12. objednáno číslo s balónky v říjnu 2021.Do dnešního dne 14.2.2022 zboží nedorazilo. Na upomínku mi bylo sděleno že mají na dodání čas až 40 dní. Tak asi neumím počítat.Varuji před tímto ,,e-shopem“ stále ty narozeninové balonky nabízejí !!!!!!!!!!!

  106. Jednoznačně varuji před Bonky.cz!!!
    Je to v podstatě pouze prostředník, který vám naslibuje hory doly a v podmínkách, které umně upozadí, se nezavazuje k ničemu.
    A pak už jenom odpovědi typu: …omlouváme se, ale v obchodních podmínkách, se kterými souhlasíte potvrzením a odesláním objednávky, uvádíme, že Bonky.cz je zprostředkovatelem platformy “Marketplace”/online tržiště pro český trh, nikoliv prodejcem.

    Doba na odeslání objednávky činí standardně 3-25 pracovních dní. V 99% případů se objednávka zasílá zákazníkovi ze skladu prodejce do 3 dní. Od této doby následně plyne dodací lhůta zboží.

    Zboží je skladem u zahraničního dodavatele, tzn.že my okamžitě po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 10-40 pracovních dnů dodá.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky – doprava a platba).

  107. Stejná zkušenost s BONKY.
    1. nikde neuvádějí, že jsou zprostředkovateli a zboží je z Číny
    2. dlouhé čekání na zboží cca 3 měsíce, po několika urgencích mi dorazila konečně vesta.
    Velikost nesedí.
    3. vrátit v podstatě nelze, jejich reklamační proces je neprůstřelný a vždy zamítavá reakce.

    Rozhodně zde neobjednávejte !!!

  108. ZDRAVÍM,JÁ DOSTALA ZBOŽÍ PO 3 MĚSÍCÍCH A TO BUNDU,KTERÁ MI JE MALÁ A JEŠTĚ JE JINÁ !!!!REKLAMACI NEUZNALI A PŘIŠLA JSEM O 1300 KČ !!!!bUNDU CO MI POSLALI JE CENOVĚ ZA 99 KČ,BEZCENNÁ !!!!!NEVÍM CO DĚLAT,ACH JO !!!!!

  109. Naprosto nedoporučuji!!!! Několikrát jsem chtěla od smlouvy odstoupit a tvrdě jsem narazila. Je nutné se prokousat obchodními podmínkami abyste se dočetli, že na dodání mají 365 dní. Bohužel jsem to neudělala. Na začátku listopadu 2011 jsem objednala pro vnučky šaty a kostým úžasňákovi. Byla u toho i věta, garance dodání do vánoc. V 1/2 února mi přišly šaty které vůbec neodpovídají velikosti ani kvalitě. HRůZA!!!! Kostým stále nepřišel.

  110. Neobjednávat!!!!
    Objednané zboží bylo za několik stovek, dle nabídky, ale cena za doručené zboží byla několik desítek korun. Kvalita strašidelná .

  111. Bohužel jsem si nepřečetl hodnocení obchodu dopředu.
    Po měsíci jsem dostal info od české pošty, že se zboží musí proclít a že mám vyplnit formulář vč. čísla celního sazebníku a že souhlasím, že mě bude česká pošta zastupovat v celním řízení. Objednáte na českém webu Bonky a zboží vám dojde napřímo z Číny. Až po objednání a zaplacení jsem se dozvěděl dodací lhůtu = 5-40 dní. Když jsem se po 10 dnech po objednání ptal na dodnání, dostal jsem odpověď: „Vážený zákazníku, dodací doba je v rozmezí 10-40 pracovních dní. 95% zásilek dorazí zákazníkům do 14 pracovních dní od doby odeslání. Asi každý patří do těch 5% se 14 denní dodací lhůtou. U mě je to zatím 24 dní, a je to na celnici.
    To se mi ještě nestalo. Takže Bonky NEBRAT!!!

  112. Dobrý den dne 18.11 jsem objednala pro synka wafle kostičky do teď jsem neviděla ani peníze ani kostičky. jednou jsem poslala žádost o vrácení peněz a byla mi reklamace uznána a už zase píší že je zásilka na cestě mrzí me to vůči svému synkovi kterému jsem chtěla udělat radost od té chvíle nikam peníze už neposílám!!!!!

  113. Dobrý den dne 18.11 jsem objednala pro synka wafle kostičky do teď jsem neviděla ani peníze ani kostičky. jednou jsem poslala žádost o vrácení peněz a byla mi reklamace uznána a už zase píší že je zásilka na cestě mrzí me to vůči svému synkovi kterému jsem chtěla udělat radost od té chvíle nikam peníze už neposílám!!!!!

  114. Dobrý den dne 18.11 jsem objednala pro synka wafle kostičky do teď jsem neviděla ani peníze ani kostičky. jednou jsem poslala žádost o vrácení peněz a byla mi reklamace uznána a už zase píší že je zásilka na cestě mrzí me to vůči svému synkovi kterému jsem chtěla udělat radost od té chvíle nikam peníze už neposílám!!!!! Jsou to zloději nic více

  115. Společnost Finalty Target Media… má českého zástupce který je registrován v českém obchodním registři… Jednatel je občan české republiky… O jaké neznáme ázijské společnosti se tu bavíme ???

  116. Dobrý den,právě mi přišlo objednávka po docela dlouhé době.(riflová bunda)natěšený při rozbalování….a pak to přišlo,přišel úplně jiný hadr a na víc hrozný.Teď už vím,že si nemůžu od vás objednat další zboží.

  117. Že jsou to podvodníci není o čem,taky manželka objednala,stačilo si udělat výlet do Železného Brodu na Masarykova 402 mezanin a telefon na číslo 608388666 soukr.telefon pana Gabriše-majitel a zloděj v jedné osobě. Vyřízeno ,peníze ihned vráceny.

  118. Naletěl jsem také. Radosti, že jsem nalezl kostým na karneval pro vnučku k okamžitému dodání jsem se nepodíval na recenze a zboží objednal a zaplatil on-line…až teprve za dva dny jsem zjistil, že jsem naletěl. Čert vem 300 stovky, ale namíchlo mi vědomí, že pro vnučku slíbený kostým neseženu….na dotaz kde zboží je jsem dostal stejné odpovědi jako již zde zazněly…. ponaučení pro příště

  119. Dnes po třech měsících mi teprve přišel balíček přes bonky.cz. Mělo to přijít na vánoce, ale od nového roku to zadržovali celníci. A původní deklarované sklo se proměnilo v plast, takže mi přišla obyčejná cetka za možná 100,- i když to stálo 400,- nedoporučuji.

  120. Objednala jsem si dvoje různé elasťáky , každý jiný motiv a velikost (XL,XXL) a 1 zimní svetr (XXL). O tom, že se zboží dováží z Číny nebyla nikde žádná zmínka, to jsem se dozvěděla až po měsíci, kdy mi přišel mejl, že mám vyplnit jakýsi formulář celnímu úřadu. Za více jak měsíc mi zboží kupodivu dorazilo, ovšem elasťáky přišli totožné – stejný vzor i velikost (XL) a svetr velikosti M, materiálově vhodný na teplejší podzim.
    Mohu být ale vůbec ráda, že mi nějaké zboží dorazilo, aspoň ho rozdám rodinným příslušníkům. V mezičase dodání zboží jsem v televizi zhlédla dokument o rizikových eshopech(něco jako šmejdi), ve kterém firma BONKY figurovala – zboží dodá špatné nebo vůbec žádné a zaplacené peníze nevrací.
    Chtěla jsem se jen podělit o svou zkušenost s touto firmou a přidat se k řadě nespokojených zákazníků. I špatná zkušenost je dobrá a vím, že už nikdy více.

  121. Zdravím. Čtyři měsíce čekám na mikinu pro syna. Po dotazu kde je mé zboží,Bonky.cz odpovídá :my nic,to oni(stručně řečeno) a hlavně máme na dodání 365 dnů, takže NAZDAR!

  122. Taky čekám už od listopadu rok 2021 a stále nemám objednala jsem si šaty pro dítě potřebovala jsem to před vánocemi a nakonec jsem nic nedostala a do teď se nikdo neozval ,na policii půjdu určitě taky

  123. Taky čekám už od listopadu rok 2021 a stále nemám objednala jsem si šaty pro dítě potřebovala jsem to před vánocemi a nakonec jsem nic nedostala a do teď se nikdo neozval ,na policii půjdu určitě taky

  124. Taky nedoporučuji Bonky, nehledě na to, že čekáte na zboží, které máte zaplacené pomalu 3 měsíce, tak Vám ani nepřijde to zboží, co jste si objednala…. No hrůza už nikdy víc…..

    • a platila jste to clo? já taky objednala a po měsíci mi přišla sms z posty o celnim rizeni? co se stane, kdyz clo nezaplatim a zasilku nevyzvednu? u me se jedna o 300kc a ty ozelim, ale víc jim platit nebudu.

  125. Dobrý den.
    Internetový ochod co stoji za nic. Zboží přišlo pozdě, velikost oblečení neseděla a barva taky ne. Vymluvili se, že jsou zprostředkovatelé a reklamaci neuznávají.
    Tak se vydělává, stokoruna ke stokoruně…

  126. Dodali mi ji s zboží než jsem si objednala, reklamaci neuznali, nakonec přestali komunikovat. Obchod nedoporučuji.

  127. Čekám od ledna na Pokémon album pro syna k narozeninám, co měl v únoru… také jsem si nikde nevšimla, že to jen zprostředkovávají… vypadají jako český obchod.. dneska mi dojde odpověď na mail, že na to mají 365 dní…to nemyslí vážně… takže pozor na Bonky.cz

  128. Nevsimla jsem si ,ze je to zprostředkování zbozi mi jde uz 30 dni a s penezma i zbozim se muzu rozloucit na emaily nereaguji nebo automatickou odpoved zbozi je na ceste .

  129. Hezký den, http://www.bonky.cz už nikdy více!!!!!!! Jsou to šmejdi a podvodníci. Nelze se jim dovolat, nikde neuvádí tel. číslo pro komunikaci se zákazníky. 3 měsíce jsem čekala na dodání 2ks alba Pokemon. Syn už o to v mezičase přestal mít zájem. Dnes světe div se, objednávka po několika urgencích, konečně dorazila. Přišlo 1 album pochybné kvality a k tomu nějaká šusťáková věc, která absolutně netuším, k čemu má sloužit. Tu jsem si rozhodně neobjednala a nechci ji. Když jsem se pokoušela online vyplnit formulář pro vrácení zboží a odstoupení od smlouvy, nelze dokončit, protože má dodavatel ještě 16 dní na dodání. To je jako schválně, abych nemohla do 14 denní lhůty vrátit ???? BONKY už nikdy!!!!

  130. Opravdu nejhorší e-shop. Lituji toho, že jsem si nevyhledala recenze dříve. Místo bundy přišel jakýsi hadr a nelze vrátit..druhá věc pro změnu nepřišla vůbec! Kéž by už nikdo jiný nenaletěl těmto podvodníkům.

  131. Bonky.cz = neuvěřitelní podvodníci. Také jsem jim naletěla, v lednu jsem objednala a bohužel i předem zaplatila, značkové pánské tepláky za cca 1000 CZK. Balík přišel cca před týdnem, ovšem s úplně jinými tepláky, místo pánských dámské, úplně jiný materiál i emblém na nich vyloženě „šanghajský“ a jako třešinka na dortu uvnitř ustřižená cedulka. Samozřejmě jsem hned reklamovala dle doporučení prodejce a dnes mi napsali, že dodavatel reklamaci zamítnul a můžu tepláky poslat zpět do Šanghaje. Neuvěřitelná drzost. Jsou to špinaví zloději, jinak se tomu nedá říct.

  132. Jsou to podvodníci nic od nich neobjednavat už od loňského roku cekam na autíčko pro vnoucka už by s tím měl někdo něco udělat stále jim to prochází

  133. Bonky.CZ a zboží jde z Činy?! Jako vážně?! Objednala jsem synovi podložku na hrani a přetečení, kdy měl šest měsíců … haha, už bude za chvíli chodit, bude mu 9 měsíců ‍♀️ Absolutní nesmysl! Příště budu opatrnější a raději si připlatím jinde, ale produkt využiji.

  134. Taky vul jsem naletela ,uz od listopadu cekam Bonky opravdu super penize schrabnou ale kdyz pisu ze nemam nic obrat te se na cinu ☹️smejdi

  135. U Bonky jsem si také objednala zboží a předem zaplatila ( bylo to v srpnu 2021 ) ale zboží ani na opětovné dotazy jsem nedostala. Tímto potvrzuji i jiné recenze, firma je max. neseriózní, nespolehlivá a nikdy si už neobjednám. Nedostanete zboží ani peníze zpět. Jsou to podvodníci, zloději.

  136. také potvrzuji negativní zkušenost s Bonky.cz Objednala jsem dárky vnoučatům k Vánocům, dorazil jen jeden, druhý ne a po opakovaném reklamování se ani neozývají natož aby peníze vrátili. Opravdu nedoporučuju v tomto obchodě objednávat a už vůbec ne platit předem.

  137. Ano, při objednávce v lednu stále nic nemám. A i když mi Česká pošta potvrdila, že zásilku před měsícem ztratila, toto tržiště ani neche uplatnit reklamaci pro její nalezení ani nechce vrátit peníze. Prý jsem si měla ujasnit jestli chci opravdu objednávku udělat: „Zákazník tedy souhlasí s tím, že pokud si objednávkou není jistý, tak se zaplacením objednávky vyčká do chvíle než si ověří, že danou objednávku opravdu chce uskutečnit.“ !!!

  138. Dobrý den, taky od 8.3.2022 čekám na balíček, který se nachází stále v Číně. Pozdě jsem si přečetla recenze. Chtěla jsem pro maminu batoh k narozeninám a myslím, že nebude ani na její příští narozeniny.

  139. Hrůza, hrůza- 100 x hrůza. Dvouměsíční dodací lhůta, potom přijde „šmejd“ který není ani podobný vystavenému zboží, hrozné kvality…… A reklamace??? O tom si můžete nechat zdát. Nikdy více!!!

  140. Ty kuvy, tak sem taky jeden z těch co naletěli webu Bonky. Děkuji za přijetí jak tak koukám do vcelku velkého klubu povedených lidí. Jo a zapomněl jsem sponzorů těch kurev na české poště 120.
    Jak klidný člověk jsem, tak bych je kopal do pozadí a pak sebe že jsem se nechal nalákat na vcelku slušnou cenu a nabídku. Bohužel po necelém měsíci někdo přišel na to, že je objednávka zadaná a chystá se jí odeslat. (19.4.2022).
    Ovšem Česká pošta reaguje rychle a žádá zastoupení v celním řízení. Po upozornění na podpoře shopu, je mi přeposláno čl. 6 že se mám starat sám. No nic moje chyba.
    Shopu přeju ať je covid a mor poskáče a české poště krach a vyhození zodpovědných osob co vymysleli ceník pro jinak dobrou službu zastupování.

  141. Hnusný čínský šmejdy. Neda se nosit a ještě jsem čekala 3 měsíce než to poslali
    Teď to muzu vyhodit do popelnice. Takže už nikdy.

  142. Nikdy více. Na předražené zboží z Číny čekám třetí měsíc, podotýkám, že zboží bylo SKLADEM!
    Peníze vrátit odmítají… Už jsem asi přišla o víc… Jen ostatní víc čtěte, než objednáte!
    Naštěstí to byla moje první a současně poslední objednávka!!!

    • Přesně tak. také čekám a odmítají stornovat objednávku i vrátit peníze. Napříště si to raději sama ušiju, než toto…

  143. Od listopadu čekám na balíček od nich. Ani peníze mi nevrátili!! Naposledy posílám peníze dopředu!! Neobjednávat!

  144. POZOR Nenakupovať!!!! Objednali sme darček na Vianoce 2021. Už je to pol roka a balíček stále neprišiel. Podali sme niekoľko reklamácií u BONKY.cz i sťažností na ČOI, žiaľ bezúspešne. Smutné je, že tu vám ani štátny úrad nepomože, ich webová stránka funguje ďalej. Peniaze pravdepodobne už nikdy neuvidíme 🙁

  145. Zdravím „kolegové“ 😀
    Dcera si objednala zboží a požádala mě ať ho zaplatím.
    Nebylo to prvně a moc jsem to neřešil, zapaltil 980Kč co přiško do emailu, a sdělil ratolesti kolik dluží.
    Z její reakce bylo znát že je něco mimo.
    „Tati ale já to koupila za 640 kč.“
    V tu chvíli mi došlo že je něco špatně, začal jsem googlit, a rychle zjistil že jsme naletěli a že nožná někdy něco příde.
    No, je po zákoné lhůtě (60 dní) a Vážená galerie mne ujistila že nejpozději do roka zásilka příde.
    Taky abych si prý raději občas zašel na poštu, zkontrolovat jestli to tam nemají.
    No co dodat, budiž nám to všem poučením a šiřme svoje zážitky s těmito šmejdy napříč světem.
    Možná tak někomu pomůžeme vyhnout se Bonky.cz a rozhodně tak nepomůžeme Bonky.šmejdzed
    Taky mi nebylo jasné proč tady vůbec můžou něco takového provozovat, nakonec jsem si ale uvědomil že tenhle sět vedou šmejdi a ti se dobře starají o šmejdy.
    Obyčejný člověk jen zaplatí ty kohorty úředníků kteří se nám smějí jak jsme naletěli 😀

    Tak pevné nery Olda 78

  146. Nedoporučuji. Eshop nejedná fér, prodává předražené dreky z číny, ani se neobtěžují přebalit zboží. Vrácení do čtrnácti dnů není možné. Z tohoto eshopu nenakupujte !

  147. Jsem na tom stejně od :8.2.2022 čekám na zaplacené zboží, po urgencich dostávám odpověď, že na expedicí mají 365 dní.

  148. Sú to PODVODNÍCI, tovar mi do dnešného dňa nebol dodaný. Na moje emaily odpisujú stále a to isté, ani čiarku tam nemenia.

  149. Už přes rok zboží neposlali,chtěla jsem vrátit peníze tak jsem měla vyplnit reklamační formulář to jsem udělala a peníze pořád nikde přestali odpovídat svině podvodníci to jsou nic víc.Lidi dávejte pozor

  150. Už nikdy, peníze jsem poslal, ale produkt v hodnotě 650,- stále nedorazil a už je to přes měsíc. Spíš bych čekal, že mi nedorazí vůbec nic.
    Pokud mohu doporučit z tohohle E-shopu nikdy neobjednavejte. Je to pěknej poděl a ani tam nemají kontakt TEL..

  151. Mám úplně stejnou negativní zkušenost. Marně čekám už 2 měsíce. Reklamovat se vůbec nepokouším, všichni píšou, že to nemá nejmenší smysl. Navíc mi v obchodě v komunikaci několikrát lhali, že zboží už má česká pošta a že to vázne tam. Za 14 dní potom mi od nich přišel oficiální formulář, že zboží právě předali dopravci!!!

  152. Bonky.cz – v žádném případě. Zboží mělo být skladem, po třech týdnech mi napsali, že zboží mi mohou dodat až za 365 dní a že nejde odstoupit od smlouvy a peníze zpět nedostanu.

  153. Přidávám se k nespokojeným a podvedeným zákazníkům. Bohužel. Peníze jsem odeslala českému obchodu Bonky a zboží mi nedorazilo už půl roku. Peníze vrátit odmítají. Reklamaci si mám vyřídit někde v Šanghaji nebo kde.

  154. Dobrý den, mám rovněž stejnou zkušenost se zprostředkováním nákupu zboží přes bonky.cz Koncem března 2022 jsem si objednal černé triko, zaplatil i předem a dodnes mi chodí maily, že mám být v klidu, že dodací lhůta může být až jeden rok, respektive 365 dní. Divím se jen, že pokud je ČOI známo, že tady někdo realizuje nekalé praktiky a obohacuje se tím na úkor zákazníků, proč ve spolupráci s PČR nezasáhnou. Za tohle jsou orgány státní správy placeny z peněz daňových poplatníků.

  155. Zaplatila jsem za zboží 14.04.2022 a dneska je 9.06.2022 nedostala jsem nic.
    Takže jak je vidět že jsou podvodníci, a už nic od nich nedostanu, ani nevrátím nazpátek peníze.
    Nedoporučuje Bonky.cz!!!Podvodníci!!!

  156. Také jsem s nimi měl co do činění – i když já jsem nakonec objednané zboží v očekávané kvalitě přece jen nakonec se zpožděním obdržel – a to bylo, i v mém případě v době objednávky, „skladem“.
    Jen taková drobnost na závěr: Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že tito „zprostředkovatelé“ dále mohou v ČR legálně působit? Jak to, že webová doména ještě není zablokovaná a jednatel již dávno (pokud má nehrazené pohledávky) nenese za své činy odpovědnost?
    CUI PRODEST???

  157. Take jsem si nevšimla a přišla o peníze.. Stalo se mi to poprvé,teď už si budu dávat větší pozor. Dcera našla mini krepovačku na vlasy, že by ji chtěla. Objednávaly jsme 13.4.21 a dodnes tj., 13.6.21 nám ani zboží ani peníze. Na dotazy proč tomu tak je mi píšou že zboží je na cestě ke mě a že dodavatel má doručovací lhůtu závislou na podle potíží s covid,nebo že je dodací doba až 90 dní. A to jsem jim i pohrozila že to budu řešit jinou cestou pokud se i nadále nebude nic dít. Je vidět že jim to je úplně jedno. Objednávka není ani dohledatelná podle čísla zásilky a to ani v zahraničí. Jsou to normální hovada,nic jiného…

  158. Bonky.CZ , je podvod, také jsem naletěl, zaplatil jsem plyšáka sonica za 777,-Kč okamžitou platbou.
    Furt mi chodí meil, že potřebují zaplatit, aby mohli odeslat zboží.
    Není na ně žádný kontakt

    Podvodníci

  159. Vůbec nedoporučuji 12.5.udelana objednávka 24.5. Odepsali že je objednávka na cestě k nám. Tak nevím jestli ten balíček jde pěšky. Hlavně že je zaplaceno jsou to normální zloději.

  160. Tak i přes počáteční problémy objednávka dnes dorazila v pořádku.Děkuji
    Objednávka vytvořena začátkem dubna a došla teď v červnu.
    Popravdě po přečtení recenzi, jsem už nepočítala, že mi přijde.

  161. Já opravdu nechápu, jak takové e-shopy, které už řeší ČOI a ví, že nedodržují základní práva zákazníka, stále mohou fungovat a vybírat další peníze. Copak jim nejde třeba pozastavit platební bránu, dokud nezačnou respektovat české právo? Není to tak dávno, kdy ke zrušení platební brány stačilo to, že jste prodávali produkty s technickým konopím:-D

  162. Sám jsem zkusil objednat krásné tepláky z bonky.cz 700 Kč. Po platbě mi z karty záhadne odešlo ještě 400 Kč za platbu kartou v Číně.

    Doba dodání měla být 5 dní, došlo po 45 dnech
    Kvalita – došli průhledné legíny místo tepláků.
    Reklamace zamítnuta prý bylo vše v pořádku

  163. Jsou to velcí darebáci.Objednal jsem si ortézu pro psa a napsali dodání v září 2022.Je to normální?Potřebuji přece ortézu teď a ne za púl roku.Za půl roku to může být pozdě.Nevěřte na sliby dodání co nejdříve.Určitě budete sklamaní.

  164. Zdravíčko podvedení kolegové, je to parádní šolich, shrábnout prachy a nic neposlat.
    Předně nerozumím tomu jak může vůbec někdo něco takového u nás legálně provozovat.
    Na ČOI nic nepište, je to zytečné, pošlou vám jen univerzální blábol, že oni o této prasárně vědí a že těchto firem se kterýma nic nehodlají dělat mají celý seznam…
    No poprvé a naposled jsem si neprověřil recenze a dostal jsem hned za vyučenou.
    Můžu si gratulovat že to byla jen tisícovka o kterou jsem přišel.
    To ale nebylo tak moc za školení ohledně nákupů na internetu 😀
    Po uplynutí zákonné lhůty, světe div se, Bonky.cz přestali komunikovat.
    ČOI si evidentně platíme k ničemu a jakýsi pan Kamil Gabriš bere plat z našich ukradených peněz, a možná má záchvaty smíchu když si čte naše nářky.
    Závěrem na každou s…i se vaří voda, a karma je zdarma…
    Olda

  165. Jsou to opravdoví zloději,podávám trestní oznámení na Policii ČR i na ČOI protože zboží jsem nedostala a peníze jakbysmet ..Nikdy prosím nic neobjednávejte,neboť nic nedostanete!!>

  166. Stejná zkušenost – šlo o kartičky Pokemon, po dvou měsících od platby přišla jen zpráva,že to bude trvat další dva měsíce anebo až 365 dní.
    Nedoporučuji,peníze odmítají vrátit.

  167. Bonky je strašné na vánoce jsem dcerce objednala adventní kalendář měla jsem ho dostat před mikulášem a dostala jsem ho až v březnu!!!

  168. To jsou takový sráči až to není pěkné , na stránkách ani zmínka o tom že zboží posílá nějaký ťaman s Číny , za objednávku pro dceru jsem zaplatil peníze předem po 7 dnech mi přišel teprve mail že zboží poslali ale malým písmem že doba dodání je 5-40 pracovních dnů , a podotýkám že se nejednalo o nejlevnější věc , objednávali jsme konkrétně šaty za 1000 Kč co si myslím že za ty prachy by jsme koupili i u českého prodejce a měli by jsme to doma druhý den , nedoporučuji nic od nich kupovat , jsem zvědaví jestli ve finále vůbec něco přijde a pokud jo tak jsem zvědavý co to bude za odpad , nakupoval jsem u nich první a poslední krát .

  169. Až teď jsem zjistila, že jsem se napalila a objednala a zaplatila.To je ale banda.Zadny clo nezaplatim jestli to po roce přijde ať si to nechají.

  170. Přidávám se k okradeným, hned co jsem si pořádně neprostudoval stránku a naivně jsem koupil zboží za 600,- mě do hodiny upozornili, že zboží už nemají na skladě.
    Pak další email že pošlou peníze zpátky.
    Pak jsem si dohledal info o tom že je to zlodějská stránka, takže peníze neočekávám.
    Ale chtěl bych upozornit ! Nic neobjednávat!!!!

  171. Tak se také přidávám…. negativní zkušenost.
    Dlouhá čekací doba ( přitom ještě psali mail, že zboží mají pro mě už připravené)a nyní se mi ozvali a že budu platit ještě celní poplatky.

  172. Pridavam se ke vsem stiznostem, jsou to opravdu zprostrdkovatele, kteri vydelavaji na nasi blbosti…..NIKDY VICE, opravdu NEOBEDNAVAT, NEPLATIT, VYMAZAT ze seznamu

  173. BONKY.
    Naprostá katastrofa – nejhorší obchod, kde jsem kdy nakupoval!!!
    Zboží jsem objednal 8.6., ihned zaplatil, 3x mě uháněli o zaplacení, že zboží je připraveno k výdeji, přičemž zaplaceno bylo. Mají v tom bord… Dnes je 10. 7. 2022, nemám zboží, ani peníze. A zřejmě to tak i zůstane, ostatně takových recenzí jsem na netu našel víc, ovšem ne na jejich stránkách. POZDĚ!
    Varuji všechny před tímto obchodem!!!!

  174. Zdravim lidi chci vás varovat před obchodem bonky.cz aby jste radši vůbec nic nenakupovali.Jsou to obyčejní šmejdí a překupníci..Vyvarujte se tomuhle e-shopu.

  175. Bohužel musím se připojit šmejdy prvního kalibru.Objednáte, zaplatíte a zboží nemáte. Už čekám na zboží 7 měsíců .NEDOPORUČUJI

  176. NEDOPORUČUJI!!! Brala jsem při nákupu ohled na to, že je zboží skladem.
    Chyba, velká chyba!!!
    2.5.2022 jsem zboží objednala a zaplatila.
    Po urgenci mi přišla tato odpověď:
    Váš balíček je již na cestě – doba dodání je standardně 5 – 40 pracovních dní od předání objednávky dodavateli.
    Dodací lhůta se může ve vyjímečných případech prodloužit až na 365 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz.obchodní podmínky – doprava a platba).
    Znovu upozorňuji, že u zboží měli uvedeno – skladem, takže asi tak!

  177. Já taky naletěla – objednala jsem skřipce do vlasů, ale v balíku byly 2 trička, materiál kvalitní a myslím, že jsem nakonec vydělala. Ale rozhodně už nikdy nenakoupím.

  178. Jak jsem objednávala bylo tam psáno do pár dnů doma a to jsem objednávala 27.6 a dnes 21.7 zjistili že zboží není skladem.Nic neobjednavejte přes tuto společnost jsou totiž zloději co stejně jsou jen prostředníci to si raději najdete stránky a objednejte sami.Tohle by tam měli mít uvedené

  179. I já se musím připojit. Bohužel jsem si taky nevšimla napojení na čínský obchod a naletěla. Košile a plavky mi přišly po 5ti měsících po objednání. Košile vypadá jako hadr na vytírání a plavky rovněž hrůza. Velikosti jiné, materiál příšerný. Jak píšete – odvolávají se na dobu dodání až 1 rok s tím, že jsou pouze prostředník a že za kvalitu neručí. Naštěstí nebyla objednávka v takové výši, i přesto zamrzí – alespoň ponaučení pro příště. Doporučuji zde neobjednávat !

  180. Před 3 měsíci jsem si obědnala halenku za cca 800 kč.Komunikace nefunguje telefoní číslo neexistuje. Už na první pohled je poznat že je to fake :((

  181. Jak a komu se má zaplatit clo, a kolik je to peněz? Bonky-balíček mi nemohou doručit pro nezaplacení clo. Zajímavé. Kam a kolik ve zprávě není.

  182. Jak a komu se má zaplatit clo, a kolik je to peněz? Bonky-balíček mi nemohou doručit pro nezaplacení clo. Zajímavé. Kam a kolik ve zprávě není.

  183. Naletěla jsem… Zaplatila za Lego 1047,-…tři měsíce a po měsíci přestali reagovat na zprávy. Žaloval je někdo? Taky se připojím. To jim nesmí projít… Kolik takových lidí ještě naletí? Zloději zlodějské…

  184. Dobrý den,
    Objednala jsem pro syna album pokémon s kartičkami. Psali že to mají skladem, a do 5ti dnů doručení. Objednávala jsem 24.5, 25.5 jim přišla platba. 26.5 že objednávka je odeslala. Do dnes nic nepřišlo. Poslali email, že se omlouvaji ale že dodací lhůta může trvat až 40 dní. Nyní to je 50dni a žádné vyjádření. Zřejmě jsem naletěla a přišla i o peníze ale nejvíc mě štve to zklamání syna. Nedoporučuji.

  185. Nedoporucuji, nekvalitní, předražené věci z Číny. Hrůza des. Dlouhá doba dodání, reklamaci neuznávají. Již nikdy více!!!!!!

  186. Dobrý den, já objednala těhotenské oblečení 11. května, strávila jsem téměř čtvrt roku tím, že jsem si zásilku urgovala a hledala po světě ( 3 týdny trvalo vůbec odeslání z Číny, pak zastávka v Kazachstánu a Bělorusku, následně stopa končila a za dalších 23 dnů mi balík přivezla Česká pošta ). Přišlo mi jiné zboží, než které jsem objednala a zaplatila, reklamace mi byla zamítnuta. Český provozovatel je šmejd největšího kalibru, podobné „nákupní galerie“ ( kde za nic neodpovídá, ale peníze inkasuje ), těch má několik. V českém právním řádu by měla být možnost podobné lidi hnát k zodpovědnosti, uhradit škodu a zakázat jim podnikat. Dle recenzí totiž většina nakupujících v ČR dopadla ještě hůře, než já: zaplatili tisíce a nemají po 3 či 6 měsících ani zboží, ani peníze….:(

  187. Také rozhodně nedoporučuji. Po 2 měsících zboží sice přišlo, ale nikde nebylo upozornění, že jde z Číny, až jsem uhradila objednávku a přišla odpověď, že byla odeslaná ,,ship to China“
    Chtěla jsem pak zboží vrátit, nesedělo a smůla. Buď vyplním reklamační formuláře, na který jsem pak obdržela informaci, že byla reklamace zamítnuta. A pokud chci vrátit zboží, tak poslat do Číny:-)

  188. Bohužel jsem na tom stejně objednala jsem si zboží zaplatila jsem predem a do dnes nic nedostala furt se vymlouvají že mají dobu 40dni kterých už uplynulo tak jsem jim napsala a najednou že 365 dní jsou to podvodníci už nikdy víc!!!! Peníze schrabnou který jim nepatří ale karma je zdarma!!!

  189. Podvodné jednání. Zboží zaplaceno a nikdy mi nepřišlo. Na několik urgentních emailů reagují pokaždé stejnou formulí odpovědi, pokaždé však s jiným, spíše nahodilým termínem dodání, které se neustále prodlužuje do nekonečna. V odpovědích se dále distancují od jakékoliv odpovědnosti za dodání a neustále mlží, nelogický slovosled a nesmyslné omílání mně ujistili v tom, že jde o podvod. Zkusila jsem, již nikdy více.

  190. na bonky jsem si objednala pred 2mesici a porad nic zaplatila jsem predem jsou to zlodeji porad se na neco vymlouvaji.jestli nechcete prijit o penize tak si tam neobjednavejte

  191. 12.12 2021 jsem objednal kalhoty dosud nedorazily když jim píšu tak pořád píšou to samé že platba nebyla sparovana atd zaslal jsem kopii platby z banky

  192. Dobrý den, mám stejně špatnou zkušenost. BONKY je katastrofa. Nejdřív mají na stránkách, že je zboží skladem a doručení do 5 dnů. Když po 14 dnech, když jsem zásilku hledala, tak mi řekli (dost arogantně), že co bych chtěla, že mají na doručení 10 až 40 dnů. Po 50 dnech kdy jsem už byla vážně hodně naštvaná a chtěla odstoupit od smlouvy, tam mi řekli, že to nejde, protože žboží už odesílatel v Asii odeslal. Nicméně nezapomněli ještě připsat, že se lhůta doručení může prodloužit až na 365 dnů!!!
    Napsali mi, že reklamovat nebo vracet zboží bych musela já u odesílatele v Asii!!! No tak to je už vrchol všeho!
    Nakonec zboží došlo asi po 3 měsících, ale jako „bonus“ bylo zničené.
    Nikdy víc! Tento obchod už NIKDY!!!
    Dejte si prosím pozor.

  193. Nikdy více. Na předražené zboží z Číny čekám třetí měsíc, podotýkám, že zboží bylo SKLADEM!
    Peníze vrátit odmítají… Už jsem asi přišla o víc… Jen ostatní víc čtěte, než objednáte!
    Naštěstí to byla moje první a současně poslední objednávka!!!

  194. Taky jsem náležela. Hlídám si pečlivě, abych nic neobjednala z Číny a stejně napětím. Zmátlo mě cz za názvem bonky. Teď už vím, že čínš šmejd cz běžně používají.⁹

  195. Taky jsem naletěla. Zmátlo mě cz za názvem bonky. Teď už vím, že čínští šmejd cz běžně používají. Už nikdy na internetu neobjednám nic od firmy kterou neznám.
    Kdo povoluje čínským firmám používat CZ?

  196. Na zboží jsem čekala 4 měsíce. Přišla šílená bunda, vrátila jsem ji zpět na adresu zprostředkovatele. Je to již více jak rok a nemám ani bundu ani peníze. Varuji

  197. Ahoj, také přidám jeden komentář k tomuto obchodu. Jejich chování je nekorektní. Je to katastrofa. Objednala jsem zboží kde bylo napsáno dodání 5-10 dnů. Po 14 dnech, kdy jsem začala zboží hledat mi paní arogantně udělila, že na to mají až 40 dnů. Tak jsem po 50 dnech znovu vznesla dotaz, kde zboží je a že chci odstoupit od smlouvy. Na to mi napsali, že odstoupit už nemůžu, protože odesílatel v Asii zboží už odeslal a vrátit zboží můžu až po převzetí a celé to budu řešit přímo z odesílatelem v Asii. A ještě mi napsali, že na doručení mají 365 dní. No tak to už bylo moc.
    Zboží dorazilo asi po 3 měsících a jako bonus bylo poškozené ☹️.
    Je to špatný obchod. Určitě už nikdy víc. JE TO HRŮZA!!!

  198. Také jsem naletěla, ale přece není možné, aby státní orgány (např. Česká obchodní inspekce) o tomto věděly a nezasáhly. Také jsem si objednala zboží, které bylo skladem, ale zapomněli dodat, že „v Číně“. To bych okamžitě nákup zrušila. Ten si s firmou píšeme, tedy přesně řečeno – já píši a oni posílají pořád ty samé vygenerované e-maily.

  199. Zakoupil jsem peněženku. Po zaplacení jsem se dozvěděl že musím zaplatit také clo.
    Zboží s Číny bože netrestej mě. Nekvalitní šmejd, bych manželce stejně nedal. Je to od BONKY podpásovka.
    Varuji ostatní pozor na ně!!!!!

  200. Dávejte si pozor na Bonky.cz jsou to šmejdi. Od 20.6. stále čekám na powerbanku v ceně 650 Kč. Když jim napíši nereagují.

  201. Nikdy více. na Bonky si neobjednávejte. Sice hned reagují na dotaz na meilu, ale pořád melou to stejné. Podle zákona….. po 2 měsících stále nemám zaplacené zboží. Nechápu, jak mohou takto podnikat. Bohužel moje chyba, nepřečetla jsem si recenze před nákupem. Slib, jak posílají zboží skladem( to bylo i moje zboží)) maximálně do 2 dnů! Jsem rozlobená a nikomu nákup u této firmy nedoporučuji.

  202. Pitomé plavky za 350 Kč, kdy doprava měla být zdarma. Nejednou formuláře, celní odbavení, další náklady. Vyhněte se obloukem!!!

  203. Také jsem naletěla,objednala jsem si kalhoty před 3 měsíci,zaplatila jsem předem a nemám ani kalhoty,ani peníze.Už nikdy více

  204. Litiji, že jsem učinila objednávku. Peníze chtějí ihned, ale objednávka nedorazí. Peníze vrátit nechtějí. Pozor, nic neobednavejte. Prý doručí do 5dni. Jen okradaji.

  205. Přesně, jak všichni píšete. Já si také ve vánočním shonu (Vánoce 2021) nevšimla „původu obchodu“ a objednala pět položek. Každá mi dorazila až po delší době, každá v balíčku zvlášť, jedna doposud nedorazila a jedna z nich neodpovídala popisu (příliš velké šaty). Zkusila jsem reklamovat, což znamenalo asi hodinový maraton vyplňování informací a posílání různých fotografií, kde byla chyba evidentní. Samozřejmě zamítnuto. Šaty jsem si doma pak přešila, ale levné nebyly. Momentálně je opakovaně urguji s vrácením peněz za již nedoručené zboží a bez odezvy. Naštěstí se nejedná o nic zvlášť drahého, ale rozhodně tam už nikdy nic neobjednám.

  206. 100% neobjednavat. Doba cakania 5 dni a natiahlo sa to na 60dni. Po pisani mailu odpisuje bot stale tu istu spravu.

  207. Byla to chyba tam objednávat! Zboží přišlo po 2 měsících ale asi po měsíci mi přišel email z hranic kvůli clu. Musela jsem vyplňovat dokumenty, aby mi zboží bylo vůbec doručeno. Je to z Číny, a kvalita strašná. Na webových stránkách nadále uvádějí, že ke každé objednávce dostanete dáreček, samozřejmě jsem nedostala nic. Při pokusu o reklamaci mi přišla odpověď že mi pošlou kontakt na prodejce v Číně a musím si to vyřešit s ním. Prostě katastrofa. Naštěstí jsem přišla jen o 350,- Kč ale zkušenost to byla veliká. Nedoporučuji nákupy u Bonky.

  208. Jsou to podvodníci, nejhorší na tom že mi odkaz nabídl seznam.cz tudíž všechno jedna banda!! A to jsem ještě neobdržel zboží a už musím na celní.Tak uvidíme co přijde další co naletěl…

  209. Taky strašná komunikace a na objednávku skladem čekám už 42 pracovních dní. Děs a hrůza. Opravdu nic nekupujte.

  210. Rozhodně nedoporučuji !!! Zboží co jsem si objednala přišlo až za půl roku a ještě ne celá objednávka ..

  211. Nejhorší eshop, odeslal jiné zboží než bylo objednano a jeste se cekalo nekolik mesicu, na webu meli spatny popis velikosti, takze kdyz zbozi dorazilo a reklamovali jsme ho z duvodu jineho zbozi a spatne velikosti, tak i presto nam byla reklamace zamitnuta. Navic velke minus je to, ze ze zakona je 30 dni na vraceni zbozi bez uvedeni duvodu. Tato moznost ani nebyla na webu k dospozici a rovnou se to muselo resit pres ,,reklamaci,,

  212. Podvodníci nic neobjadnavat!!!!Pak se vám ozve pošta ať si vyřídite proclení, zaplatíte ho atd… Dobytek hnusnej

  213. Tady od BONKY nic neobjednávat tuneláři čekám na balík půl roku. Divým že inspekce nic od šmejdů nic neudělá . Peníze nedostanete ani zboží . NEBESPEČI!!!!!!!!!!

  214. Jana: Také jsem naletěla fy Bonky.cz. Dodací lhůtu mají 365 dní, samozřejmě zboží ani po této lhůtě nepřišlo. Žádala jsem o vrácení peněz, bylo mi sděleno, že na vyřízení reklamace mají 30 dní. Opět jsem čekala. Žádná zpráva o vyřízení reklamace nepřišla, tak jsem to urgovala a bylo
    mi sděleno, že fy Bonky mi nic nevrátí a mám se přímo obrátit na asijského dodavatele.

  215. Firma Bonky je podvodník, ostuda mezi prodejci. Naslibují, nechají si zaplatit předem a plnění trvá měsíce, pak přijde nekompletní dodávka, ale reklamaci neřeší. Lituji všechny, kteří jim naletěli!

  216. Nevím, co si mám o tom myslet. Také jsem objednala zboží, které jsem potřebovala na svatbu neteřinky, a zaplaceno , čekám a nic. Jsou to šmejdi, kteří využívají lidské blbostí, přišla jsem o 3500 Kč, nemáte kam napsat, na zprávy od nich nelze odpovědět, prostě mrtvej brouk. Tak bacha na tento obchod. NEOBJEDNÁVAT NIC!!!!!

  217. Sú to podvodníci, neobjednavajte,resp.nic neplatiť dopredu. Posielajú SMS ako ich tím pracuje na odoslaní objednávky.tovaru,sľubujú darček pri platbe do 2 dní a pod. a potom,ze vraj doba doručenia 5 až 40 prác.dni, teraz už 365 dní. Nič neobjednavat, zvažujem podať trestné oznámenie a súdnym prikazom zablokovať číslo účtu na ktoré sa posielajú platby aby ďalší neprišli o svoje peniaze.Prosim sirte to medzi sebou,a tak varuje ľudí.

  218. Absolutně zbytečný web. Pouze prostředník při prodeji zboží, kdy pak na zboží čekáte čtvrt roku a dle jejich smluvních podmínek můžete čekat až 365 dní. A ještě je to taková neschopná banda kokotů, ž e nejsou schopni změnit adresu, i když vám tu změnu v mailu potvrdí.

  219. Jsem na tom stejně. Už dva měsíce čekám na zboží. Moje chyba. Už se mi to stalo s firmou Beliamo. Po 6 měsících dorazila jen polovina. Peníze už nikdo nevrátil. Ačkoliv jsem si říkala, že se příště přesvědčím, kdo je provozovatelem, viděla jsem na skladě a bylo hotovo.

  220. Bonky.cz, pěkná lampárna. Telefonický kontakt neexistuje. Vše virtuální . Jakmile zaplatíte spadla klec. Jakmile se po začnete po 14 dnech zabývat smluvními podmínkami uvedenými na jejich webu a přečtete si část- lhůty pro dodání zboží, je vám jasné, že jste vyhodili peníze do moře.

  221. Celé bonky sú jeden podvod. Navysuju niekoľkonásobne cenu oproti napr.Aliex…dodacia doba 365 dní podľa ich vyjadrenia, ak niečo vôbec príde, tak nevycleny tovar a platíte dodatočne poplatky a príde vám bordel ak vôbec niečo príde.

  222. Bonky, Balando, Molio, Beliamo, Booho – tyto „firmy“ spojuje stejné IČO nebo dtenný majitel, nebo stejná adresa. Přišla jsem o větší částku a hlavně o iluze. Prosím NEKUPUJTE.

  223. Prach sprostě zboží po obdržení platby objedná levněji na e-shopu v Číně a o víc se nastará. Nasekal adresy více e-shopů a tváří se jako „největší eshop“. Je to obyčejný podvodník.

  224. Ano, jde o podvodny web objednavajici zbozi z Ciny primo na Vase jmeno! Tudiz, pokud zbozi vubec dorazi, budou po Vas chtit, aby jste prosli celnim rizenim. Hrozna kvalita zbozi, reklamace nevyrizuji, penize nevraci a vzdavaji se veskere zodpovednosti… vuci vsemu.

    Jen nechapu, proc COIka stale nic nedela a tihle zlodeji tady vesele okradaji dal.

  225. Dobrý den,
    tak moje manželka také naletěla a 1000,- Kč je v háji.
    Zapsaná společnost pro Bonky.cz je – viz výpis z Justice.cz: Top Rise s.r.o., U půjčovny 953/4, Nové Město, 110 00 Praha 1, Jednatel společnosti: TOMÁŠ ŠARAI, dat. nar. 13. dubna 2002
    Žitná 606/29, Nové Město, 110 00 Praha 1
    Den vzniku funkce: 9. února 2022

  226. také jsem naletela. objednala, zaplatila a dnes mi přišla sms z pošty o celnim řízení. platil jste někdo clo? Nebudu jeste nekde litat a platit něco navíc. co se stane, kdyz zboží neprevezmu a clo nezaplatim? Ty 300 za zbozi ozelim. Nebudu jim platit ani korunu navíc, podvodníkům.

  227. Som zo Slovenska. Sú neuveriteľne arogantní. Uhradila som im 26,- €. Ak mi nevrátia peniaze, som rozhodnutá ich nahlásiť aj na finančnú správu v Prahe. Nech ich troška prevetrajú, či majú v poriadku daňové priznania, či vôbec zdaňujú naše nevybavené objednávky.

  228. Som zo Slovenska. Objednala som pre 1/2 ročné bábätko overal pred dvoma mesiacmi a nič neprišlo. Asi si myslia, že maličké dieťa nerastie. Tiež som uhradila 26,- €.
    AK mi peniaze nevrátia, dám si tú prácu a napíšem aj na finančný úrad v Prahe. Nech trošku prevetrajú takýchto podvodníkov, ktorí sa ničoho neboja a robia obyčajným ľudom zle.

  229. Bonky.cz je podvodný zlodějský portál, který vám nikdy nedodá zboží, po uplynutí lhůty dodání zboží což prezentují max 60 pracovních dnů, zjistíte, že jste naletěˇi, budete žádat reklamaci a vracení peněz, bohužel se po měsíci od reklamace dozvíte, ze za nic chudáci nemůžou protože vaše peníze poslali prodejci zboží a oni jsou pouze zprostředkovatel ani chudáci nemůžou za to, že vám zboží nedodala kurýrní služba, prostě jedna výmluva ta druhou a spoléhají na to ze veškeré zboží které nabízejí je v hodnotě do 1000 Kč a nebudete to dále chtít řešit. Kdyby se všichni podvedení připojili k trestnímu oznámení, tak by se škoda vyšplhala do stovek miliónů korun a zloději by byli třeba potrestáni. Nechápu proč internetové stránky neblokují jejich server.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno